Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Доставка и плащане

 

 

Доставка на поръчаните помощници от АлтерКо


Поръчаните от Вас помощници се доставят от куриерите на Еконт до посочен от Вас адрес или офис на куриера в страната.

 

Ако избран от Вас продукт в момента не е наличен на склад, администраторът на магазина ще се свърже с Вас на посочените при поръчката ел.поща или телефон, за да предупреди за възможното забавяне и срока на доставка.

 

След като получим поръчката Ви, ще Ви информираме по ел. поща за точната стойност за доставка с куриер на Еконт, която зависи от грамажа на поръчката Ви и избрания от Вас начин на доставка и плащане, както и номера на товарителницата от куриера.

 

След повърждението доставката се изпълнява от 2 до 5 работни дни до всяка точка на страната от куриерите на Еконт, с изключение на населените места, обслужвани по фиксиран от куриера график. Пратките се доставят от понеделник до петък между 9:00 до 18:00 часа и събота между 9:00 до 13:00, като часа за доставка до адрес зависи изцяло от графика на куриера.

 

Ако предпочитате да вземете доставката от близък до Вас офис на Еконт, моля да посочите това при поръчката, както и конретния офис, до който искате да бъде изпратена. Можете да видите офисите на Еконт тук: http://www.econt.com/offices/ Отбележете това свое предпочитание при попълване на формуляра за доставка или ни се обадете по телефона.

 

 

Цена за доставка и начин на плащане


В цената на поръчката Ви не е включена цената на доставката, плащането на куриерските услуги се прави при получаване на доставката и е за сметка на получателя. Цената на доставката зависи от грамажа на Вашата поръчка и избрания начин за доставка и плащане. Икономичната цена на доставка е до близък до Вас офис на куриерите на Еконт.

 

 

След като получим поръчката Ви и предпочитания начин за плащане и доставка с куриерите на Еконт, ще Ви информираме по ел. поща за точната стойност на доставката и номера на товарителницата от куриера.

 

Плащането на поръчаните помощници можете да направите:

 

1. С наложен платеж - плащате на куриера при получаване на доставката

 

2. По банков път - плащането се прави предварително чрез банков превод съгласно издадена проформа фактура с валидност 5 дни. Проформа фактура ще получите, след като потвърдите поръчката и посочите в поле доставка и начин на плащане, че предпочитате да платите по банков път. Доставката се придвижва след получаването на плащането, като центата на доставката е за сметка на получателя и се плаща на куриера при получаване на доставката.


 

Документи


При доставката на помощниците от куриерите на Еконт ще получите разписка за пощенски превод на стойноста на дължимия наложен платеж или данъчна фактура за направеното от Вас плащане по банков път. Запазете този документ, защото той ще Ви бъде нужен при евентуална рекламация или отказ от поръчката.

 

За да ви издадем фактура на името на юридическо или физическо лице, е необходимо да напишете данните за Получател на фактурата в полето "Бележки по доставката" във формуляра с данни за доставка.

новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини