Условия


Тук можете да се запознаете с условията за пазаруване в сайта alterco.bg. Ако правите поръчки в него, считаме, че приемате тези условия.

Информация от потребителите

За да изпълним направените от вас поръчки, се нуждаем от определен обем информация за вас, която ще ви бъде поискана във Формуляра за доставка. Ние ще използваме тази информация единствено с цел да обслужим вашите поръчки.

Личната информация, която Вие ни предоставяте, се ползва от закрилата нa Закона за защита на личните данни. Тя по никакъв начин няма да бъде използвана за цели извън обявените в сайта и няма да бъде предоставяна под каквато и да е форма на трети лица.

 

 

Промяна на цени и продукти

Имаме право да променяме цените и характеристиките на продуктите без предварително известие. Вие като потребители заплащате цените на продуктите, които са били актуални по време на изпращане на поръчката, ако е потвърдена след не повече от 30 дни.

При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, си запазваме правото да откажем изпълнението на поръчка и не ви дължим обезщетение, освен да възстановим заплатените от вас до момента суми, ако има такива.

 

 

Доставка

АлтерКо работи на преференциални цени с Еконт Експрес, като доставката с куриерите се извършва до врата на клиента или близък до клента офис на Еконт. Цената на доставката е за сметка на клиента и зависи от избрания начин на получаване на пратката, като от официалните цени за куриерски услуги на страницата на Еконт Експрес клиентите на АлтерКо получават -5% отстъпка от цента на доставката.

 

При плащане с наложен платеж - плащането на помощниците и цената за доставка се извършва на куриера в момента на получаването на пратката.

 

При плащане по банков път - при доставка плащате на куриера само стойноста на доставката при получаване на пратката. При доставката на продукта ще получите данъчна фактура, при предоставени данни на името на юридическо или физическо лице.
Отказ от поръчани продукти


Като потребители вие имате право да се откажете от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им, в случай, че не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и не е застрашена тяхната изправност. В този случай разходите за доставката и за връщането на продукта са за ваша сметка.

 

 

Връщане на неработещ продукт

 

Ако при доставката му, поръчаният от вас продукт не работи, вие можете да ни го върнете в рамките на 7 работни дни от получаването му.

 


Информация съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно Закона за защита на потребителите ви предоставяме следната информация:

1. Продажбите в този сайт се извършват от:

 

Търговец: Алтер Консулт ООД
Адрес: гр. София, ул. “С. Калоян” 18
МОЛ: Анна Янина
ЕИК: 175054543


2. Основните характеристики на предлаганите продукти са представени в подробно описание на всеки един от тях.

3. Обявените цени на продуктите и услугите са с включен в тях данък добавена стойност.

4. Стойността на разходите за доставка не са включени в цената на стоките, а се начислява допълнително в зависимост отпредпочетения от вас начин на доставка.

5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използване на представените средства за връзка с нас.

6. Начинът на плащане и доставка са описани подробно в раздела Доставка и плащане.

7. Правото ви да се откажете от направена поръчка или да върнете вече доставени продукти са представени по-горе на тази страница.

8. Предложените цени са валидни в срок от 30 календарни дни.

 

новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини