Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Адаптирани ножици - Натисни ме

Този модел адаптирани ножици са лесни за използване, изискват само натискане надолу на T-образната дръжка, с която и да е част на тялото. Дръжките са със самоотварящо се рамо, което намалява умората.

 

 

Адаптираните ножици могат да бъдат използвани както когато ножицата е поставена на неплъзгаща се повръхност и според позицията се завърта листа хартия в желаната посока, така и когато хартията се дъжи в неподвижна, а ножицата се позиционира в необходимата за изрязване позиция.

 

 

Могат да бъдат полезни на деца и ученици с ограничен захват,  намалена сила на ръката, артрит и тремор, поради физически и множествени увреждания, засягащи фината моторика.

 

 

 

Адаптираните ножици са проектирани и произведени от ПЕТА, Великобритания. Използват се и се препоръчват от специални педагози и ерготерапевти при работа с деца със специални образователни потребности. Адаптираните ножици Натисни ме с в комплект с практична чантичка с цип и предпазител.

 

 

 

Подходящо допълнение при оборудването на всеки ресурсен кабинет или дневен център за деца със специални образователни потребности.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте видео представянето на адаптираните ножици "Натисни ме":

 

Цена: 42.00лв.
  • Адаптирани ножици - Натисни ме
    Адаптирани ножици - Натисни ме
  • Адаптирани ножици - Натисни ме
    Адаптирани ножици - Натисни ме
  • Адаптирани ножици - Натисни ме
    Адаптирани ножици - Натисни ме
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини