УЛТРА МИНИ тренажор за писане

УЛТРА МИНИ е помощник за писане от серията УЛТРА тренажори за писане подходящ за деца в предучилища възраст. Както останалите помощници за писане от тази серия е с утвърдена ергономична форма, която подпомага формирането на функционален захват при писане, подобрява контрола позиционирането на пръститите за малката детска ръка.

 

Поставя се лесно от едно средство за писане на друго, може да бъде използван с всеки стандартен молив или химикал, като осигурява стабилен захват в основата. Изработен е от термопластичен еластомер, дължината на помощника е 3 см. Може да се използва за писане при водеща дясна и лява ръка.

 

Тренажорът  се предлага в 4 цвята - жълт, розов, син и зелен. При поръчката на тренажора в бележки можете да посочите предпочитания цвят. Всеки от треажорите получавате в комплект с ергономичен молив АлтерКо.

 

Помощника е подходящ за деца в предучилищен и начален етап на образование. Препоръчва се за деца, които имат затруднения с формирането на функционален трипръстов захват, както и деца със специални образователни потребности - дислексия, моторна диспраксия, заруднена фина моторика.

 

Цена: 5.95лв.
тренажор с молив АлтерКо
  • УЛТРА МИНИ тренажор за писане
    УЛТРА МИНИ тренажор за писане
  • УЛТРА МИНИ тренажор за писане
    УЛТРА МИНИ тренажор за писане
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини