Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Слонче ръкавица помощник за писане

 

 

Помощникът за писане Слонче ръкавица е създаден от креативен екип включващ ерготерапевт и специалне педагог, за да подпомогне децата при овладяване на функционален захват.

 

 

Подходящ за деца над 3 години, които имат нужда от подпомагане в процеса на подготовка на ръката за писане, изолацията на пръстите и пинсетен захват. Очарователното Слонче ще бъде забавен помощник на всяко дете, като му покаже как може да държи стабилно по слонски молива или химикала.

 

 

Помощникът за писане Слонче ръкавица има два прецизно изработени и позиционирани отвора за показалеца и палеца. Останалите пръстчета остават прибрани в ръкавицата. Моделът в червен цвят е за водеща дясна ръка. Предлага се и в син цвят за водеща лява ръка.

 

 

Помощникът ще улесни родителите и учителите на деца със специални образователни потребности, моторна диспраксия, нарушена фина моторика, разстройства от аутистичния спектър и интелектуални затрудения при подпомагането на функционален захват при писане, изолация на пръстите и пинсетен захват.

Цена: 14.40лв.
  • Помощник за писане Слонче ръкавица
    Помощник за писане Слонче ръкавица
  • Помощник за писане Слонче ръкавица
    Помощник за писане Слонче ръкавица
  • Помощник за писане Слонче ръкавица
    Помощник за писане Слонче ръкавица
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини