Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Д-р САТЛЕР тренажор за писане

Тренажорът е създаден от германската фирма KUM производител на ергономични средства за писане с участието на доктора по медицина Джоана Сатлер, експерт с изследвания и разработки свързани с иновативни средства за писане с лява ръка. Комбинацията от дългогодишен опит и експертния принос на признати специалисти са предпоставка за намирането на идеално решение за подпомагане на захвата при писане.


Тренажорът предлага ефективно ергономично подпомагане при писане с дясна или лява ръка. Изработен е от приятен на допир, еластичен, антибактериален и антиалергичен материал в три цвята – син, червен и зелен.

 

Предимствата на тренажора за писане на д-р Сатлер:

> Чрез ергономичната си форма тренажорът за писане улеснява интуитивното държане на средството за писане с функционален захват.

> Иновативната системата за обратна връзка при натиск, абсорбира прекалено силния натиск при писане, като по този начин предотвратява и захващането и писането с прекалена сила.

> Подходящ за използване с всички модели стандартни моливи и химикали.

 

Пишещите с дясна ръка поставят палеца си от страната оказана с буквата R, при писане с лява ръка палеца се поставя от страната означена с буквата L. Средния пръст се поставя под страната означена с буквата М.


Производител KUM Германия, размери 3 см. Диаметър до 1,5 см.


Това помощно средство за писане е подходящо за деца над 3 години, които имат нужда от подпомагане при овладяването на функционален захват при писане. Както и за деца при които се работи за корекция на нефункционален захват.

 

Цена: 6.50лв.
тренажор с молив АлтерКо
  • Д-р САТЛЕР тренажор за писане
    Д-р САТЛЕР тренажор за писане
  • Д-р САТЛЕР тренажор за писане
    Д-р САТЛЕР тренажор за писане
  • Д-р САТЛЕР тренажор за писане
    Д-р САТЛЕР тренажор за писане
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини