Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

НАПРЪСТНИК тренажор за писане

 

НАПРЪСТНИК е помощник за писане, които фиксира позицията на показалеца чрез ергономичния държач, като осигурява подходящ ъгъл на захващане на основата подсилващ правилното позициониране на пръстите.


Подобрява и подпомага контрола при писане, като намалява умората и напрежението на пръстите. Неговият уникален, патентован дизайн насърчава пръстите и ръката да се поставят в правилно положение за захващане на средството за писане.


Тренажорът НАПРЪСТНИК е подходящ за усвояване на функционален захват при всички деца в предучилищна и училищна възраст, които се учат да пишат или имат нужда от корекция на захвата. Тренажорът е допълнение към молива или химикала, което въздейства върху натиска на ръката, скоростта на писане, четливостта, мотивацията. Помощникът за писане засилва увереността на детето, че може да се справя самостоятелно с важните графомоторни действия. Уникалният му дизайн го прави добро решение за подпомагане на захвата при писане за деца със затруднена фина моторика и гъвкави и неукрепнали стави на пръстите.


При писане с водеща дясна ръка в напръстника се поставя показалеца, като палеца и средния пръст заемат лесно правилната позиция в дискретните легла на основата на тренажора. При писане с водеща лява ръка в напръстника се поставя палеца, респективно показалеца и средния пръст заемат правилна позиция около основата на тренажора.


Тренажорът е изработен от антибактериален силикон. Предлага се в пет цвята – жълт, оранжев, розов, лилав и син.


Размери 3,5 см  на 3 см. Отвор подходящ за всеки молив или химикал със стaндартен диаметър.

 

Важно: ако имате предпочитение за конкретен цвят го напишете в полето бележки при поръчката.

 

Цена: 6.95лв.
тренажор с молив АлтерКо
 • НАПРЪСТНИК тренажор за писане
  НАПРЪСТНИК тренажор за писане
 • НАПРЪСТНИК тренажор за писане
  НАПРЪСТНИК тренажор за писане
 • НАПРЪСТНИК тренажор за писане
  НАПРЪСТНИК тренажор за писане
 • Функционален захват с тренажор НАПРЪСТНИК
  Функционален захват с тренажор НАПРЪСТНИК
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини