Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

ДВУПРЪСТНИК тренажор за писане

ДВУПРЪСТНИК е помощник за писане, който фиксира позицията на показалеца и палеца, като осигурява подходящ ъгъл на захващане на основата подсилващ правилното позициониране на пръстите.

 

Подобрява и подпомага контрола при писане, като намалява умората и напрежението на пръстите. Неговият уникален, патентован дизайн насърчава пръстите и ръката да се поставят в правилно положение за захващане на средството за писане.

 

Тренажорът ДВУПРЪСТНИК е подходящ за усвояване на функционален захват при всички деца в предучилищна и училищна възраст, които се учат да пишат или имат нужда от корекция на захвата. Тренажорът е допълнение към молива или химикала, което въздейства върху натиска на ръката, скоростта на писане, четливостта, мотивацията. Помощникът за писане засилва увереността на детето, че може да се справя самостоятелно с важните графомоторни действия. Уникалният му дизайн го прави добро решение за подпомагане на захвата при писане за деца със затруднена фина моторика и гъвкави или неукрепнали стави на пръстите.


 

При писане в напръстниците се поставят показалеца и палеца, като средния пръст заемат лесно правилната позиция в дискретното легло на основата на тренажора. Универсаленият дизайн на тренажора, го прави подходящ за писане с водеща дясна и с лява ръка.


 

Тренажорът е изработен от антибактериален силикон. Предлага се в четири цвята – оранжев, зелен, син и розов.

Размер 4,9 см на 4 см.

 

 

Важно: ако имате предпочитение за конкретен цвят го напишете в полето бележки при поръчката.

Цена: 6.95лв.
тренажор с молив АлтерКо
  • ДВУПРЪСТНИК тренажор за писане
    ДВУПРЪСТНИК тренажор за писане
  • ДВУПРЪСТНИК тренажор за писане
    ДВУПРЪСТНИК тренажор за писане
  • ДВУПРЪСТНИК тренажор за писане
    ДВУПРЪСТНИК тренажор за писане
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини