Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

ЕВО Милениум адаптиран химикал

Ево Милениум адаптиран химикал е ергономичен помощник за писане, патентования от ЕвоПен дизайн е съобразен с естествения юмручен захват на ръката.


Този помощник за писане се използва чрез юмручен захват с дланта, вместо изолация и захват с пръстите. Ергономичния дизайн е подходящ за ученици с различни затруднения във фината моторика, които срещат трудности при използването на стандартните средства за писане. Подходящ за писане с дясна и с лява ръка.


Огледаното хромово покритие осигурява приятно усещане и стабилност, самия адаптиран химикал е с тежест в основата, която подпомага ученици с хипочувствителност за стабилно усещане и контрол при писане.

Удобен и естетичен Ево Милениум е практичен избор на адаптирано средство за писане, когато е необходима по-тежък химикал с ергономична форма.


Ево Милениум адаптиран химикал е носител на отличие „Лесно за използване“ от Фондация Артрит, препоръчван от ерготерапевти при подпомагане на писането.

Този помощник за писане се предлага се от повече от 20 години в МoМА дизайнмагазина в САЩ, като пример за ергономично постижение в дизайна.


Ево Милениум адаптиран химикал е изработен от огледално хромиран материал с размер 7 см х 3.5 см, тежи 70 грама, цвят на мастилото в пълнителя син. Комплекта включва един адаптиран химикал с включен пълнител.


Можете да поръчате допълнително резервен пълнител на стойност 3.80 лв.

Цена: 28.80лв.
  • ЕВО Милениум адаптиран химикал
    ЕВО Милениум адаптиран химикал
  • ЕВО Милениум адаптиран химикал
    ЕВО Милениум адаптиран химикал
  • ЕВО Милениум адаптиран химикал
    ЕВО Милениум адаптиран химикал
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини