Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Обучителна ножица за лява ръка

Този модел адаптирана ножица е с двоен контрол за помагане на децата в първите им опити да режат. Моделът е за рязане с лява ръка.


Създадени специално за да улеснят децата при обучението им как се използва ножица. Те имат по две двойки отвори за захващане, така че детето и възрастния да могат да държат и изрязват заедно. Детето използва захващането, което е по-далече от острието. По този начин децата по-лесно усвояват сложното за тях действие.


Подходящи са при обучението на деца предучилищна възраст, както и при деца и ученици със затруднена фина моторика и зрителни увреждания, които използват лява ръка.

Използват се и се препоръчват от специални педагози и ерготерапевти при работа със деца със специални образователни потребности. Подходящо допълнение при оборудването на всяка детска градина, ресурсен кабинет или дневен център.


С какво се различават ножиците за лява ръка от стандартните на пазара? Остриетата на ножиците за лява ръка са сглобени по такъв начин, че независимо как ги държите, лявото рамо на ножициата винаги е отгоре. Това прави изрязването с лява ръка по-лесно, също така детето има видимост при изрязване по контур. Дръжките на ножиците за лява ръка също са съобразени с различния захват.


Обучителната ножица на Westcott, САЩ е с остриета от неръждаема стомана и дръжки от пластмаса. Дължина: 17 см

Цена: 14.40лв.
  • Обучителна ножица за лява ръка
    Обучителна ножица за лява ръка
  • Обучителна ножица за лява ръка
    Обучителна ножица за лява ръка
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини