Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

УСМИВКА бандажна лента за писане

Усмивка е самозалепваща се еластична лента с две приложения при подпомагане на писането – върху пръстите или върху средството за писане.


Лентата се полага лесно и бързо, лесна е за разкъсване с пръсти, без необходимост от ножица. Идеално решение за превръзка на пръстите или средството за писане. Еластична и дишащата материя, която е самозалепваща върху себе си, но не залепва за кожата или други повърхности.


Приложения на еластичната самозалепваща лента Усмивка при писане:

 • Приложение 1: Еластичната самозалепваща лента може да се използва за превръзка на пръстите, там където ставите на пръстите са в контакт със средството за писане или имат нужда от допълнително стабилизиране. Лентата има компресивен ефект, при нужда от лека компресия на ставите (фалангите) на пръстите. Осигурява лека, но стабилна поддръжка. Предпазва пръстите от поява на мазоли и мехури при продължително писане.
 • Приложение 2: За уплътняване и омекотяване на самото средство за писане. Лентата се намотава за уплътняване в основата на средството за писане, там където се държи молива или химикала. Необходимото количество зависи от обема, които е удобен за пишещия. Освен омекотяване на мястото за захващане, уплътнява и насочва визуално мястото на което се държи средството за писане.

 

Характеристики на самозалепващата еластична бандажна лента:

 • Самозалепваща: Перфектното прилепване е осигурено от бързосъхнещо хипоалергенно лепило.  Лентата е лесна за разкъсване с пръсти, не е необходима ножица. Полага се лесно и бързо.
 • Водоустойчива: Лентата е изработена от водоустойчива и дишаща материя от нетекстилен материал, като в зависимост от активността може да се задържи от 2-3 дни върху пръстите.
 • Гъвкава и еластична: Комбинацията от памук и спандекс осигурява необходимата здравина, еластичност, водоустойчивост, аеро пропускливост и бързо съхнене на лентата.

 

Самозалепващата лента в жълт цвят с щампа на емоджи усмивка се предлага на ролка с ширина 25 мм и дължина 4.50 м

Цена: 7.95лв.
 • УСМИВКА бандажна лента за писане
  УСМИВКА бандажна лента за писане
 • УСМИВКА бандажна лента за писане
  УСМИВКА бандажна лента за писане
 • УСМИВКА бандажна лента за писане
  УСМИВКА бандажна лента за писане
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини