Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

ТРИПОД тренажор за писане

ТРИПОД е тренажор за писане с ергономична форма, която подобрява контрола и захващането на различни средства за писане. Тренажорът подпомага правилна позиция на пръстите при писане. Държачът за писане е съставен от три напръстника, в които се позиционират палеца, показалеца и средния пръст.

 


Поставя върху стандартна химикалка, молив или четка за рисуване, за да осигури стабилно захващане на основата. Използва се за писане с лява и дясна ръка.

 


Изработен е от термопластичен еластомер в два размера - малък за деца в предучилища възраст и голям за ученици в начален етап. При поръчка в забележки уточнете предпочитания от вас размер.

 


Този помощник за писане е подходящ за деца и ученици със затруднена фина моторика и моторна диспраксия поради ДЦП, аутизъм, умствена изостаналост, даун синдром, както и при деца с дислексия и обучителни затруднения.

 

 

Препоръчва се за деца в предучилищна възраст и начална степен на образование, които поради затруднена фина моторика трудно задържат средството за писане.


Цена: 7.20лв.
тренажор с молив АлтерКо
  • ТРИПОД тренажор за писане
    ТРИПОД тренажор за писане
  • ТРИПОД тренажор за писане
    ТРИПОД тренажор за писане
  • ТРИПОД тренажор за писане
    ТРИПОД тренажор за писане
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини