Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Макси комплект «ФингърМакс» четки за пръст

Комплектът Макси е от пет четки за пръст ФингърМакс (3 бр. четки размер 1 (S), 2 бр. четки размер 2 (М). Комплекта предлага идеален начин да тренирате фината моторика, подвижността на пръстите на ръцете и креативното изразяване. Те са отлично упражнение за трениране на основните умения за координация (ляво - дясно) и разграничаване на пръстите.

 

Четките за пръст са изработени от висококачествен материал - четка от естествен косъм и основа за пръст от термопластичен еластомер (без латекс), а дизайнът им ги прави подходящи и лесни за използване за пръстчета с различен размер. Четките за пръст "ФингърМакс" са изработени в Германия и са носител на престижната награда за дизайн.

 

Ако водите група за арт терапия или искате да направите забавен урока по изобразително изкуство, можете да използвате четката за пръсти за деца без специални образователни потребности. Под формата на игра се работи както за развиване на фината моторика и координация на пръстите, така и за креативността и въображението на детето.

 

Четките за пръст са незаменим помощник при работа с деца със затруднена фината моторика (моторна диспраксия), слаба координация, дислексия, нарушения от аутистичния спектър, хиперактивност, даун синдром, умствена изостаналост и обучителни затруднения.

Цена: 24.50лв.
комплект от 5 броя
 • Макси комплект «Фингър Макс» четки за пръст Макс» четки за пръсти
  Макси комплект «Фингър Макс» четки за пръст Макс» четки за пръсти
 • Макси комплект «Фингър Макс» четки за пръст
  Макси комплект «Фингър Макс» четки за пръст
 • Макси комплект «Фингър Макс» четки за пръст
  Макси комплект «Фингър Макс» четки за пръст
 • Макси комплект «Фингър Макс» четки за пръст
  Макси комплект «Фингър Макс» четки за пръст
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини