Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Обучителни ножици с двоен контрол

Този модел адаптирани ножици е предназначен за използване при обучение и дава възможност за изрязване, подпомагано от учител или асистент. Подходящи са при обучението на деца предучилищна възраст, както и при деца и ученици със затруднена фина моторика и зрителни увреждания.

 


Създадени специално за да улеснят децата при обучението им как се използва ножица. Те имат по две двойки отвори за захващане, така че детето и обучителят им да могат да държат и изрязват едновременно. Детето използва захващането, което е по-далече от острието.

 

 

Предлагат се във вариант за дясна ръка (синя ножица) и лява ръка (зелена ножица). Отбележете в бележки към поръчката ако искате да получите ножица за лява ръка.

 

 

Обучителните ножици с двоен контрол са проектирани и произведени от ПЕТА, Великобритания. Използват се и се препоръчват от специални педагози и ерготерапевти при работа със деца със специални образователни потребности. Подходящо допълнение при оборудването на всяка детска градина, ресурсен кабинет или дневен център.

 

 

Вижте видео представянето на Обучителните ножици:

 

 

Цена: 24.00лв.
  • Обучителни ножици с двоен контрол
    Обучителни ножици с двоен контрол
  • Обучителни ножици за дясна ръка
    Обучителни ножици за дясна ръка
  • Обучителни ножици за лява ръка
    Обучителни ножици за лява ръка
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини