Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

РИНГ-ПЕН адаптиран химикал

РИНГ-ПЕН e адаптиран химикал, разработен с мисъл за децата със специални образователни потребности. Eргономичната форма подобрява контрола, a захващането на химикала e устойчиво и удобно за деца със затруднена фина моторика. Чувствително намалява умората при писане.

 

Химикала РИНГ-ПЕН се захваща, като се постави показалеца или средния пръст в пръстенчето и се придържда със средния пръст и палеца. По този начин се намалява умората от държането с три пръста характерна при писане със стандартния химикал. РИНГ-ПЕН дава на ръката стабилност и упора при писане, също така не позволява приплъзване на пръстите и изпускане, което се наблюдава при деца със затруднена фина моторика.

 

Уникалния дизайн на този модел адаптиран химикал позволява да вършите и други неща без да се налага да оставяте химикала на страна. Необходимо е само да завъртите химикала, докато е на пръста ви, така можете да изпозлвате ръката си свободно, а когато ви потрябва просто да го върнете в позиция за писане.

 

Моделът за деца е в атрактивен зелен и син цвят.

 

Този помощник за писане е подходящ за деца със затруднена фина моторика, моторна диспраксия, слаба координация, дислексия, ХА и ДВ, даун синдром, умствена изостаналост и обучителни затруднения.

 

Забележка: Ринг-Пен е с заменяем пълнител, който може да се поръча допълнително.

 

Цена: 19.00лв.
  • РИНГ-ПЕН модел за деца
    РИНГ-ПЕН модел за деца
  • РИНГ-ПЕН  модел за деца
    РИНГ-ПЕН модел за деца
  • РИНГ-ПЕН модел за деца
    РИНГ-ПЕН модел за деца
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини