Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Говореща точка – комуникатор запис 10 секунди

Говорещата точка е лесен за използване помощник за комуникация  - записва и възпроизвежда съобщение до 10 секунди. Съобщението е записано устройството, докато не решите да го смените с друго.

 

"Говорещата" точка е забавна за използване и лесна за комуникация с картинки, оставяне на съобщения, проверка на знания и въвеждане на задачи. Улеснява работата на логопеда и специалния педагог при упражнения за артикулация и мотивира децата да работят по поставена задача.


 

Диаметър 45 мм. Включени са заменяеми LR44 батерии. Този помощник е произведен от ТТС Груп - Обединеното кралство.


Помощника за общуване е подходящ за деца със зрителни увреждания, дислексия, обучителни затруднения, умствена изостаналост, аутизъм и хиперкативност. "Говорещата" точка ефективн помощник в ресурсната стая или логопедичния кабинет.

 

Идеи за използване в логопедичния кабинет или ресурсната стая:


1. "Имитатор" упражение с две говорещи точки:  запишете на един от помощниците правилня звук, дума или упражнение за сричкуване, дайте на детето другата точка и го приканете след като чуе колкото пъти е необходимо точката с правилня запис, да направи запис с възможно най-добрата имитация на задачата. След това сравнете записите.

 

2. "Огледало" с говореща точка: под огледалото, което използвате в логопедичния кабинет или ресурнсата стая поставете една "говореща" точка. Използвайте я, за да правите запис на задачи с правилно произношение на звуци, думи и срички. Целта на упражнението е детето да натисне точката, за да чуе записа и след това да го повтаря пред огледалото.

Цена: 29.00лв.
 • «Говореща» точка – запис 10'
  «Говореща» точка – запис 10'
 • «Говореща» точка – запис 10'
  «Говореща» точка – запис 10'
 • «Говореща» точка – запис 10'
  «Говореща» точка – запис 10'
 • «Говореща» точка - идея за логопедичния кабинет
  «Говореща» точка - идея за логопедичния кабинет
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини