Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Ограничител за писане

Този помощник засилва усещането за писане в редове и улеснява възприемането на пространството за писане. Рамката на ограничителят за писане е изработена от устойчив pvc материал в син цвят, които е лесен за поддържане. Помощника се предлага в комплект от две части - рамка ограничител и клипборд папка.

 

Ограничителят за писане се предлага само в размер с формат А5, на който са щанцовани 12 реда за писане. Рамката е с размери височина 22 см, дължина 16 см, ширина 0.2 см. Поставете под рамката бял лист с формат А4 сгънат на две или страница от тетрадка и защипете в клипборд папката.

 

 

При въвеждане на помощника започнете с лесни упражнения за опознаване на редовете, например писане на чертички, лулучки, кръгчета и други елементи. След това преминете към писане на букви, цифри думи и изречения.

 

За да упражнявате писане с малки и главни букви поставете в рамката бял лист А4 сгънат на две или лист от тетрадка А5 формат и затворете капака. След това с молив или химикал по средатана всеки ред начертайте по една права или прекъсната линия върху листа.

 

Помощника е подходящ за деца и ученици със зрителни увреждания, моторна диспраксия, дислексия и обучителни затруднения.

Цена: 28.00лв.
Комплект ограничител с клипборд папка
  • Ограничител за писане
    Ограничител за писане
  • Ограничител за писане
    Ограничител за писане
  • Ограничител за писане
    Ограничител за писане
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини