Тренажор «Обучаващ молив» за дясна ръка

Тренажорите за писане са разработени, за да улеснят децата при обучението им за правилен захват на молив или химикал при подготовката им за писане и рисуване. Тренажорът «Обучаващ молив» за дясна ръка помага без усилие детето да постави пръстите си по правилния начин.

Тренажорите са изработени от украинската фирма Уник-ум, имат международни сертификати и патенти и се препоръчват от европейски експерти в образованието, американски педиатри и рехабилитационни специалисти. Тренажорите са ръчна изработка.

За да пише лесно, бързо и красиво, детето трябва да се научи да държи правилно молива/химикалката. Тренажорът му позволява, под формата на игра, без много усилия, да си изработи правилно положение на пръстите, докато се учи да пише и рисува – да държи молива (химикалката) за детето е леко и удобно. Помощникът намалява умората при писане, която се наблюдава при децата със и без специални образователни потребности.

Да се използва под надзора на възрастен! Препоръчва се за обучаване на деца над 3 г. с молив, а над 6 г. с химикал. Подходящ за деца със затруднена фина моторика в резултат на детска церебрална пaрализа, умствена изостаналост, аутизъм или обучителни затрудения.

Комплектът съдържа тренажор за дясна ръка и молив.

Размери на тренажора: 2.5 / 14.3 / 2.5 см

Материал: термопластичен еластомер

За възраст: над 3 години

Размери на кутията: 6.30 / 20.50 / 3.00 см

Тегло: 0.017 кг

Цена: 5.95лв.
комплект - тренажор и молив
 • Тренажор «Обучаващ молив» за дясна ръка
  Тренажор «Обучаващ молив» за дясна ръка
 • Тренажор «Обучаващ молив» за дясна ръка - опаковка
  Тренажор «Обучаващ молив» за дясна ръка - опаковка
 • Тренажор «Обучаващ молив» за дясна ръка - опаковка
  Тренажор «Обучаващ молив» за дясна ръка - опаковка
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини