Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Тренажор «Обучаваща лъжица»

С помощта на тренажорът за правилно използване на лъжица на украинската фирма Уник-ум, детето ще се храни само с удоволствие и бързо ще разбере как правилно да държи лъжицата, така че да му е удобно, а веселите гумени фигурки ще направят забавно всяко хранене.

Тренажорът "Обучаваща лъжица" e изработен от украинската фирма Уник-ум, има международни сертификати и патенти и се препоръчва от европейски експерти в образованието, американски педиатри и рехабилитационни специалисти. Тренажорът  e ръчна изработка.

Придобитите навици се запомнят подсъзнателно. Тренажорът е конструиран така, че с негова помощ да държи лъжицата за детето е удобно само в едно положение – в правилното! Тренажорът също така защитава пръстчетата на детето от травмиращото въздействие на ръбовете на лъжицата и може да бъде използван както на чаена, така и на супена лъжица. Ако дете използва лява ръка, просто завъртете тренажора на 180°.

Комплектът съдържа тренажор и пластмасова лъжица. Да се използва под надзора на възрастен!

Препоръчва се за деца от 2 до 8 години. Подходящ помощник за деца със затруднена фина моторика в резултат на детска церебрална прализа, умствена изостаналост, аутизъм или обучителни затрудения.

Размери на комплекта: 12.5 / 3 / 2.7 см

Материал: термопластичен еластомер

За възраст: над 2 години

Размери на кутията: 6.70 / 20.50 / 2.70 см

Тегло: 0.015 кг

Цена: 5.50лв.
  • Тренажор «Обучаваща лъжица»
    Тренажор «Обучаваща лъжица»
  • Тренажор «Обучаваща лъжица» - опаковка
    Тренажор «Обучаваща лъжица» - опаковка
  • Тренажор «Обучаваща лъжица»
    Тренажор «Обучаваща лъжица»
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини