Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

ЛАКОМНИК тренажор за пръсти

Уникалният тренажор  за пръсти ЛАКОМНИК, осигурява правилно положение на пръстите, държащи пръчиците. Използването на тренажорa също така развива моториката, може да бъде полезен на деца със затруднена фина моторика при упражнения за сортиране и игра с тренажора.

Пръчиците представляват интерес и от научна гледна точка. На първо място те подпомагат развитието на пръстите. Според японските учени, при използването на пръчиците по време на ядене или игра се задействат 80 стави и 50 мускула на рамото, на предната част на ръката, на дланите, а също и главния мозък . Така че използването на пръчиците не само развива ловкостта на ръцете, но и тренира мозъка.

Тренажорът ЛАКОМНИК е изработен от украинската фирма Уник-ум, има международни сертификати и патенти и се препоръчват от европейски експерти в образованието, американски педиатри и рехабилитационни специалисти. Тренажорите са ръчна изработка.

Този помощник е подходящ за деца със затруднена фина моторика в резултат на детска церебрална прализа, умствена изостаналост, аутизъм или обучителни затрудения.

Размери на тренажора: 8.3 / 5 / 2.5 см

Материал: термопластичен еластомер

За възраст: над 6 години

Размери на кутията: 10.00 / 16.70 / 2.50 см

Тегло: 0.028 кг

Цена: 6.95лв.
  • ЛАКОМНИК тренажор за пръсти
    ЛАКОМНИК тренажор за пръсти
  • ЛАКОМНИК тренажор за пръсти
    ЛАКОМНИК тренажор за пръсти
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини