Телефон за бърза поръчка за бързa поръчкa: 088 8774718

Умни кубчета АБВГД кирилица

Развиваща игра с висок дидактичен ефект – за обучение на деца над 3 години да четат и смятат на български и руски език. Обучението с това дидактично помагало става под формата на игра в семейството, детската градина или училище.

 

Комплектът включва 36 кубчета със свързващи се основи = 144 букви, цифри, препинателни и математически знаци с повтарящи се най-често използваните.

 

Умни кубчета – за четене: изучаване на отделни звуци, графичен анализ на печатните букви, изучаване на срички, изработва правилна реч при съставяне на думи и изречения.

 

Умни кубчета – за математика: сбор от числа, действия с числа, плюс или минус, попълни липсващото число, попълни липсващият знак.

 

На кубчетата са нанесени всички букви от азбуката, препинателните знаци и всички математически знаци, които децата изучават. Конструкцията на кубчетата предопределя набор от думи в строго съответствие с характера на четене отляво на дясно. Неправилната позиция на буквите в комплекта (обърнато или в огледално отражение) автоматично се изключва.

 

Количеството букви, цифри, препинателни знаци и математически действия на кубчетата осигурява набор от достатъчно сложни думи, изречения и математически примери. Също така, пособието изработва, в достъпна за детето форма, представата му за дължината на парчетата, за броя, площта и обема на предметите. В процеса на четене думите се изговарят на глас, включва се моторният образ на буквосъчетанията, написани с кубчетата и се развива зрителната памет.

 

Размери на опаковката картонена кутия 22,5 х 10,5 см. Произведени от TESTPALY.

 

Този помощник е подходящ за всички деца над 3 год., но е незаменим при работа с деца със специални образователни потребности, дислексия и умствена изостаналост. Развива зрителната памет, фината моторика и интереса към писане, четене и смятане.

 

Цена: 14.95лв.
 • Умни кубчета АБВГД кирилица
  Умни кубчета АБВГД кирилица
 • Умни кубчета АБВГД кирилица
  Умни кубчета АБВГД кирилица
 • Умни кубчета АБВГД кирилица
  Умни кубчета АБВГД кирилица
 • Умни кубчета АБВГД кирилица,опаковка
  Умни кубчета АБВГД кирилица,опаковка
новини
17.09.2012
Добре дошли в АлтерКо

АлтерКо стартира със започването на учебната година. Това е повод за подаръци, нали? повече
Всички новини